Læsetid: 1 min.

Varme vibes i storbyen

11. august 2009

Så er discjockeyerne skråstreg radioværterne Kjeld Tolstrup og Le Gammeltoft parate med det tredje bud på, hvad der rører sig på den elektroniske clubscene i København netop nu. De har om nogen fingeren på byens puls og temperatur, og modsat i den ret så vellykkede og temmelig hårdtpumpede etter og den noget mere ujævne to'er mærker man sommeren i Sound of Copenhagen vol. 3.

Der er glimt af varme, latin, samba og house i mange af skæringerne, som varierer en del på kvalitetsbarometret. When Saints Go Machines »Armed« er selvfølgelig laber lytning med den Antony Johnson-klingende vokal, mens Loud & Green feat. Leee John lyder som en småslatten George Michael-pastiche. Tomboy & Fredski leverer stram minimaltechno, og Morten Breum følger op med sin skurrende og ikke vanvittigt spændende Tiësto-tenderende techno, inden kongen af dansk house, Rune RK, og sangerinden Clara Sofie igen klarer tingene op og serverer den gode stemning til Lulu Rouge, der på mest morfende vis remixer Mikael Simpsons »Inden Du Falder I Søvn«. Ikke spor dårlig at falde i søvn til efter en vild weekend på voverne.

Sound of Copenhagen vol. 3 (Copenhagen Records). Er udkommet

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu