Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Kejtet finne

Den unge Asbæk er langsomt ved at snige sig op blandt de bedste i byen med et soloshow af Elena Brotherus, der kan få et selvportræt til at love en stor personlig historie uden at fortælle noget som helst
Kultur
18. september 2009

Bedømmelse: 4/6

Hun står i et klippelandskab og kigger i kameraet. På billedet ved siden af ser man hende i nøjagtig samme position, nu blot bagfra. Man ser hendes eksmand bade. Man ser hende kigge i kameraet igen og igen og igen. Med og uden tøj på. Den unge Asbæk er langsomt ved at snige sig op blandt de bedste i byen med et soloshow af Elena Brotherus, der kan få et selvportræt til at love en stor personlig historie uden at fortælle noget som helst. Men man aner en sammenhæng mellem den ofte voldsomme natur i billederne og hendes sjæleliv. Man aner, hvordan hun inderst inde er en fyrig vulkan, men blot har lidt svært ved at åbne op. Og nej, det er ikke alt sammen lige kønt, men meget forførende som fotografi.

Artist and her model, Martin Asbæk Gallery, Bredgade 23, København til den 10. oktober

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her