Kultur
6. november 2009

Bedømmelse: 2/6

Peter Ravn er ny på kunstscenen, så vi skal være søde ved ham. Ravn maler midtvejskrisekunst. Han maler mænd midt i livet med røde ører, og lige så ofte som det ligner kedelig ølbriket-kunst, som for eksempel i Um hvor to mænd ligger på ryggen på jorden med benene i vejret, bliver det vedkommende, når han for eksempel i værket debat maler to mænd, der råber af hinanden. Der er simpelthen så meget energi i ansigterne, man kan næsten mærke Wilhelm Freddies røde kød-malerier i dem, at man tilgiver hans manglende føling med moderniteten. Vi glæder os til lidt mere vanvid og lidt mindre Peter Martensen.

Dürch für gegen ohne um hos Gallery Poulsen, Frederiksholms Kanal 4, København, til den 27. november

Kunst ved Jeppesen

Seneste artikler

 • Stressstreger

  23. september 2010
  Det bedste ved udstillingen er heldigvis Daniel Milans streg. En helt tynd sort krimskrams tilsat brede tykke sorte strøg. Det ser enerverende ud, fordi han kun tegner bevægelsen og skyggerne, og når man koncentrerer sig, får man øje på, at det er døde mennesker eller bizarre motiver med døde dyr og opstemte mennesker, han har tegnet...
 • Billige grin

  19. august 2010
  Moderne kunst for arabere er ligesom mavedans for danskere. Det er muligt, at vi alle har maver, men ve de egyptere, der skal tage imod den første danske mavedanserdelegation på kulturel udvekslingsrejse
 • Utopien nærmer sig

  19. august 2010
  Som en del af et projekt, der skal bringe utopien tilbage på kunstscenen, har kunstneren Goodiepal længe ført krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. Krigen har ført ham verden rundt med en forelæsning om computerkunst, men dog ikke tættere på forsonende ord fra konservatoriet
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her