Læsetid: 3 min.

Det er de andre, der tager fejl

Politisk udstilling trækker især bukserne af den øvrige kunstscene
Politisk udstilling trækker især bukserne af den øvrige kunstscene
15. januar 2010

5/6

Lige så fantastisk Thierry Geoffroy aka Colonel er, når han folder sig ud i sine Critical Runs, Emergency Rooms og andre performancekoncepter, lige så forfærdelig er han, når han prøver at gebærde sig på den traditionelle kunstscene med fysiske værker og ophængninger.

En lille indrammet note fra Politiken om at »hver femte frygter terror, når de flyver« er typisk for udstillingen. »Terror er god for klima«, har Thierry tilføjet med kuglepen. Altså et lille finurligt indgreb, der på pubertær vis vender tingene en lille smule på hovedet og ikke afslører meget andet, end at manden ikke er indfødt. Det er nuttet, uden humor og ikke ligefrem æstetisk i balance. Men der skal meget mere til for at pille Thierry af listen over Danmarks vigtigste kunstnere. Den del af udstillingen, der kan ses nu, er Thierrys evaluering af COP15 og trods alt for størstedelens vedkommende artefakter, der kan linkes direkte til hans egentlige virke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu