Falsk lille prut

Kultur
15. januar 2010

2/6

Der findes rigtige gallerier og forkerte gallerier. De rigtige er dem, der har forstået, hvad kunst går ud på. De rigtige gallerier kan sagtens have dårlig kunst, men de har forstået systemet. Hvorimod de forkerte gallerier tror, at det kun gælder om at finde nogen, der maler flot og spændende, og så kan de ellers ikke forstå, hvorfor der ikke sker mere. Rebecca Kormind ligger et sted i midten.

I den aktuelle udstilling vil hun gerne undersøge samspillet mellem kroppen, den måde, den gengives på i kunsten, og de fortolkninger og situationer, den er anbragt i. Så selv om det er alt for højpandet, har hun altså forstået, at der er mere på spil. Men det er bestemt ikke noget, man kan se på udvælgelsen af værkerne, der tydeligvis bare er udvalgt, fordi de har en krop som en del af motivet, og så kan det, der ellers er på spil i værkerne, sejle i hver deres tilfældige sø. MIJ

'People painting people' på Galleri Rebecca Kormind, Øster-brogade 19, Kbh. Ø til medio februar

Kunst ved Jeppesen

Seneste artikler

 • Stressstreger

  23. september 2010
  Det bedste ved udstillingen er heldigvis Daniel Milans streg. En helt tynd sort krimskrams tilsat brede tykke sorte strøg. Det ser enerverende ud, fordi han kun tegner bevægelsen og skyggerne, og når man koncentrerer sig, får man øje på, at det er døde mennesker eller bizarre motiver med døde dyr og opstemte mennesker, han har tegnet...
 • Billige grin

  19. august 2010
  Moderne kunst for arabere er ligesom mavedans for danskere. Det er muligt, at vi alle har maver, men ve de egyptere, der skal tage imod den første danske mavedanserdelegation på kulturel udvekslingsrejse
 • Utopien nærmer sig

  19. august 2010
  Som en del af et projekt, der skal bringe utopien tilbage på kunstscenen, har kunstneren Goodiepal længe ført krig mod Det Jyske Musikkonservatorium, der fyrede ham i 2008. Krigen har ført ham verden rundt med en forelæsning om computerkunst, men dog ikke tættere på forsonende ord fra konservatoriet

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Sikke et surt opstød!
Kan Information virkelig ikke gøre der bedre?