Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Hvad hvis Hamlet var DJ?

Kultur
26. marts 2010

Så ville det nok være mest realistisk, hvis Ofelia var kosmetolog, og hvis Hamlets papfar var gik i hængerøvsbukser for at være ung med de unge... Hamlet Scenen og instruktøren Lars Romann Engel har i hvert fald grebet fat om Shakespeare med sans for nutidens teenagere. Olaf Højgaard står på scenen som en DJ - med mikserpult og kameraer og et tøjstativ. Og så fortæller han om, hvor umuligt hans liv er blevet, efter faderens død, og hans mor har forandret sig og giftet sig med hans onkel. Højgaard er frygtløs. Hans replikker er helt korte, og egentlig vil han helst tale med tilskuerne så meget som muligt. Så han går rundt med en mikrofon og spørger til deres forhold til at have fået en papfar eller til at have været til begravelse. De møder kommer der meget fint teater ud af.

'Prins H. Frit efter Shakespeare'. Bearbejdelse og instruktion: Lars Romann Engel. Fra 14 år. Hamlet Scenen på Stengade 31 Helsingør. Til 9. april. Herefter på turné.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her