Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Tre Modige Mænd

Kultur
19. marts 2010

De er langt ude, og de er også ude at vende. Men vi elsker dem alligevel, disse Tre Lede Stjerner på Bellevue Teatret. For Anders W. Berthelsen er på Dirch-piller, og Troels Lyby er på voyeurdistance - og Nicolaj Kopernikus er på bar røv og teambuilding.

Det er et sjovt show med lir og lommefilosofi og Nøddebo Præstegård for resten. Men det virker unægtelig, som om disse tre velisolerede vinterbadere er gået ud på Bellevue et sted, hvor de kun lige akkurat kan bunde.

Derfor vinder de næsten størst bifald, når viljen er større end evnen. Som når Kopernikus gør sig 'helt tom' foran et kamera for at vise, at film er det rene barnemad for skuespillere i forhold til at lave teater. Deres bøssejokes er derimod ret pinlige og desperate. Bare rolig, drenge. Vi kvinder elsker jer også, hvis I (af og til) er til mænd. Det er vi mange, der er.

'Tre lede stjerner'. Tekst og performance: Berthelsen, Kopernikus og Lyby. Instr. Hella Joof. Musik: Mads Langer. Scen. Marianne Nilsson. Til 10. april.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her