Læsetid: 5 min.

Hangabout i Snoldelev

Brian Sandbergs far var vognmand i Slagelse, og selv blev han storforbryder, men skidevære med det, for her går det godt. Så kort kunne historien om HA-rockeren fortælles, en historie, der ville være mere sand, hvis den ikke var skrevet af en mikrofonholder
21. maj 2010

Mens tv-skærmene endnu er våde efter Stein Baggers bitre tårer, og mens mediefolk og moralister diskuterer, om det er usmart at lade dømte storforbrydere komme til orde i bøger, udkommer endnu en af slagsen. Bogen er nemlig ligeglad. Den har sin ytringsfrihed, hvorunder den ikke blot belyser, hvem Brian Sandberg er som menneske, men tilmed underbelyser. Rockeren får i den grad medløb af interviewer Henrik Madsen, der næppe har turdet andet.

Det forstår man egentlig godt, når man ser den stærkt romantiserende forside. Titlen Gangster står der med store bogstaver hen over forsiden på brystet af en muskuløs mand med tatoverede arme over kors, et finurligt smil, og er det ikke et Rolex-ur, han bærer på håndleddet?

Nu til Brian Sandbergs historie. Hans far, han var vognmand i Slagelse ... som ældresegmentet skrålede i gamle dage, når det var i højt humør til en fest og med tilføjelsen: ... men skidevære med det, her går det godt! Det kunne næsten være overskriften for Sandbergs liv, der tog sin begyndelse i god ro og orden. Han havde en lykkelig barndom. Tidligt viste han talent for taekwondo-sporten, hvor han nåede vidt, men kunne have nået endnu videre.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu