Læsetid: 1 min.

Sne og spøgelser

Der er både sjov og uhygge at hente i ’Ingen forbindelse’, men den er rodet fortalt
Der er både sjov og uhygge at hente i ’Ingen forbindelse’, men den er rodet fortalt
6. maj 2010

En teenagedreng, Kalli, der bor i Reykjavik sammen med sin mor og lever i sin egen computerverden, sendes ud på det sneklædte, stormomsuste bøhland til sin fars nye familie i julen. Her er der ingen forbindelse til internettet, men masser af ånder i luften, og snart er drengen og hans irriterende stedsøster i fuld gang med at mane både rygter og spøgelser i jorden.

Faktisk er der både sjov, charme og lidt uhygge at hente i den islandske børnefilm Ingen forbindelse, men den er samtidig så springende og rodet fortalt, at man indimellem bliver lidt forvirret og selv skal regne meget ud.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu