Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Ældrerock

Hvad har Ditte Hansen til fælles med Tom Jensen? At de er ovenud skønne, når de får lov til at spille sig selv også i versioner med stive knæ fremskrevet med 50 åri Nørrebro Teaters plejehjemskomedie Evig ung...
Kultur
1. oktober 2010

Hvad har Ditte Hansen til fælles med Tom Jensen? At de er ovenud skønne, når de får lov til at spille sig selv også i versioner med stive knæ fremskrevet med 50 år i Nørrebro Teaters plejehjemskomedie Evig ung. Hvem andre end Kenneth Kreutzmann ville kunne iscenesætte Louise Mieritz som gudfrygtig SOSU-assistent? Og hvem andre end Troels Lyby kunne agere inkontinent rockdjævel på 98 år? Teksten er tynd, men den er sjov. Og hvis Lene Maria Christensen kan noget med mænd, så kan Laus Høybye noget med tungen. Og Fini Høstrup kan snakke sort, endda mens han tryner tangenterne.

Evig ung. Tekst: Erik Gedeon (2007). Overs: Lærke Reddersen. Iscen: Kenneth Kreutzmann. Scen: Rikke Juellund. Nørrebro Teater. 1 t 50 min. Til 13. nov. www.nbt.dk

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her