Læsetid: 1 min.

Begavet Sparringspartner

Vi har måttet vente 15 år på en ny udgave af Peter Schepelerns ’Filmleksikon’, og det har været ventetiden værd
Vi har måttet vente 15 år på en ny udgave af Peter Schepelerns ’Filmleksikon’, og det har været ventetiden værd
30. september 2010

Vi har måttet vente 15 år på en ny udgave af Peter Schepelerns Filmleksikon, men det har været ventetiden værd.

Første udgave udkom altså i 1995, og siden da er sket meget. Man kan argumentere for, at internettet med sine uendelige mængder af informationer har overhalet trykte opslagsværker som Filmleksikon. Omvendt er der brug for, i en tid, hvor man har adgang til så meget så let, at nogen sorterer og kommenterer, så man ved, hvad der er det vigtige og hvorfor. Det er netop, hvad Peter Schepelern og den mindre hær af dygtige skribenter, der har hjulpet ham med dette monumentale opslagsværk, har gjort, så det er en fornøjelse, med instruktører, skuespillere, genrer, begreber og meget andet.

Filmleksikon er selvfølgelig ikke lige så uudtømmelig en kilde som det hastigt voksende internet, men med sine 4.000 opslag og 2.500 billeder er det en begavet sparringspartner for enhver filminteresseret, som har brug for at vide noget kvalificeret om dette og hint.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu