Læsetid: 4 min.

Lucy Love har ikke bare gift i hjertet hun er også temmelig giftig

Lucy Love lægger nye lyriske og tekniske alen til sit talent. Måske har vi fået vores første rapper m/k med reelt inter-nationalt potentiale. Så langt fremme i bussen er Ayoe Angelicas jazzede udspil trods alt ikke. Gimmick-trioen Die Antwoord synes tabt bag egen vogn
16. oktober 2010

Breaking news. Der er ingen entydig retfærdighed til i dansk musikanmelderi. Det måtte 22-årige Ayoe Angelica eksempelvis sande, da hun i 2008 debuterede med et album, der både fik kærligheden og kulden at føle. Mens pige- og damemagasinerne hyldede hende for en laber lytteskive, serverede forfatter og agent provocateur Leonora Christina Skov en sviner af ypperste kaliber i sin en-stjernede nedsabling i gratismagasinet Gaffa. Ayoe Angelica var en dårlig Toni Braxton-kopi, hun læspede, og måske værst af alt tog hun sig hjernedød ud på coveret!

Nu afhænger den slags jo af ørerne, der hører, og i dette tilfælde vist også af øjnene, der ser. Sandheden lå nærmere et sted imellem. Debuten fra den dansk-etiopiske sangerinde var ingenlunde den milepæl, der lagdes op til i hendes pumpede pressebiografi, men den fortjente ej heller et karaktermord, som Skov udsatte hende for. Det virkede mildest talt mærkværdigt med al den vrede.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu