Læsetid: 4 min.

Det var dengang...

Fortællinger fra fortiden. Hans Otto Jørgensens historier og Kvantes møder vidner om, at vi er en del af en større fortælling, at børneliv ikke er det samme til alle tider, hvilket er vigtigt for børn at vide
26. november 2010

Indrømmet. Hans Otto Jørgensens De gule føl - Ulykkes historier for børn er ikke hyggelæsning før sengetid. Den er måske ikke egnet til alle børn. De korte historier begynder ikke med »Der var engang ...« men med »Det var dengang ...« og skildrer en forgangen tids børneliv på landet. Med en jeg-fortæller hører vi om et liv, der ikke er så langt væk i tid, men til gengæld fjernt fra det liv, de fleste danske børn lever i dag. »Det var dengang ...« er altså ikke begyndelsen på korte eventyr, men historier om dengang det kropslige, det grimme, det barske ikke blev gemt væk, men var en del af hverdagen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu