Læsetid: 2 min.

Metaltræt tidsfordriv

Woody Allens årlige eftersyn af livspanik og kærlighedskriser giver indtryk af, at han er begyndt at kede sig selv - og hvad så med os?
I Woody Allens nyeste film virker det til, at han helt grundlæggende har mistet modet på at fortælle noget af betydning.

I Woody Allens nyeste film virker det til, at han helt grundlæggende har mistet modet på at fortælle noget af betydning.

25. november 2010

Woody Allen advarer os på forhånd ... Han indleder sin nye film You Will Meet a Tall Dark Stranger med at lade fortælleren småfilosofere over Shakespeares berømte citat fra Macbeth om, at livet er fyldt med 'sound and fury', men i sidste ende ikke betyder spor.

Ikke et lovende udgangspunkt for en film, og efter den årlige halvanden times revsning af menneskeheden fra den i december 75-årige Woody Allen må man konstatere, at hans nye film i hvert fald ikke har ambition om at være andet end tilforladeligt tidsfordriv. Det er bestemt ikke en idiots fortælling, som Macbeth er inde på, men det fremstår som en film fra en instruktør, som selv er træt af at trave i de samme eksistentielle riller på samme facon.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu