Læsetid: 1 min.

Svanen og fingrene

Ællingens dans kunne sagtens klare en audition til 'Svanesøen' i Teater Refleksions forunderlige dukkefortolkning af 'Den Grimme Ælling'.

Ællingens dans kunne sagtens klare en audition til 'Svanesøen' i Teater Refleksions forunderlige dukkefortolkning af 'Den Grimme Ælling'.

André Andersen

5. november 2010

Når Flemming Enevold lukker øjnene og lader stemmen suse op under lysekronerne, er hans fyldige klang elskovstrængende som i Phantom of the Opera. Men når manden kigger stjålent rundt i Park Café ud under sin Sinatra-hat og synger alt for meget lyd, virker han pludselig desperat.

Der er heller ikke noget i vejen med de håndsyede laksko. Men der er noget i vejen med formen på Sinatra Night, der med sin solist og sit 14 mands orkester nærmest får den intime Park Café til at eksplodere.

Dirigenten Andreas Vetö har ellers imponerende godt fat i pulsen, og musikerne spiller så veloplagt, at selv FCK i baggården ville jazze med. Men Enevolds selvbestaltede dramaturgi og videomix dropper efter pausen. Blandt premieregæsterne var statsministeren, hvilket er et teaterpolitisk kvantespring. Men desværre kunne Enevold ikke lade være med at tiltale ham direkte under showet. I did it my way, sang Enevold. Jo tak. AMC

Sinatra Night. Idé, tekst, video, instr. Flemming Enevold. Sinatra Big Band. Dir. Andreas Vetö. Park Café, til 17. dec. www.parkcafe.dk

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu