Læsetid: 2 min.

Et godmodigt selvironisk portræt

Martin Glaz Serups identitetsleg påkalder sig kun begrænset interesse
3. december 2010

Martin Glaz Serup (f. 1978), som er digter, børnebogsforfatter, kritiker og forsker, runder med langdigtet Marken sin fjortende udgivelse i bogform. Det er nok også sådan omtrent det eneste rigtig positive, der er at sige om dette værk, som på første side kalder sig et »naturdigt«, men straks slår om i adspredte notater, der bortset fra en relativt kort form ikke har meget med digte at gøre, og som hurtigt bliver meget trætte af at holde fokus på 'naturen' overhovedet.

I et fortænkt forsøg på at undgå at sige 'jeg' om sig selv eller kalde sine digtes gennemgående subjekt noget så skrækkeligt privat som 'Martin' har forfatteren valgt det mere neutrale 'Marken', som vel sagtens skal markere coolness og distance.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu