Læsetid: 3 min.

Krum, hvad krummes kan!

Road- og river-komedien 'Klovn: The Movie' leverer det storpinlige og bundperverse klimaks, man i den mørkeste del af sin bevidsthed havde håbet på
Der er en del voldsomt usandsynlige hændelser i 'Klovn: The Movie', og streng realisme i en film som denne virker også misforstået. Derfor kan den klart anbefales til dem, der ikke får det skidt ved synet af 'men behaving very, very badly, many, many times'.

Der er en del voldsomt usandsynlige hændelser i 'Klovn: The Movie', og streng realisme i en film som denne virker også misforstået. Derfor kan den klart anbefales til dem, der ikke får det skidt ved synet af 'men behaving very, very badly, many, many times'.

16. december 2010

Der findes folk, som ganske enkelt ikke kan holde ud at se andre kvaje sig - ej heller fiktive figurer som i tv-serien, og nu filmen, Klovn. Hvis du er så uheldig at tilhøre denne kategori, er der ingen som helst pointe i at læse videre. Til alle I andre: Spænd hjelmen, stik eventuelle fine fornemmelser skråt op og tag jer så ellers i agt for moderat plotafsløring.

Casper (jeg tænker, at vi kan være på fornavn efter alle disse år) vil have noget fremmed fisse, og det skal være nu. Første del af forarbejdet er gjort, da det er lykkedes ham at finde frem til en ferietype - kanotur - som Iben nægter at deltage i.

Frank, derimod, indvilliger gerne i at tage med sin amoralske satan af en illoyal ven på kneppeturné langs Gudenåen, hvor de også skal lægge vejen forbi Skanderborg Festival og Bent Fabricius-Bjerres berømte luksusbordel, Castello Alley Cat (!).

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Personligt syntes jeg Klovn er mere end jeg kan klare. Men hvis man kan lide stilen, vil man uden tvivl have interesse for værket "Allahs øje i det høje". Det er gruppen 'De Eneste Tre' der har stået for den tankevækkende genindspilning af Trilles sang fra 70'erne.

De Eneste Tre består af:
· Firoozeh Bazrafkan (Trykkefrihedsselskabet)
· Uwe Max Jensen (Performancekunstner)
· Asger Trier Engberg (Stop Islamiseringen Af Danmark)

Deres værk kan ses her:

http://www.youtube.com/watch?v=ltQ8xy7ugBg

Anne Marie Pedersen

Moralen i filmen/serien er:

Det kan ikke betale sig at være blød mand (som Frank er). Rigtige mænd er pisse ligeglade med, hvad kvinder siger. Mænd skal være mænd. Og kvinder skal være kvinder. Alt det der med ligestilling er noget pis, for rigtige mænd skal have lov til at være drengerøve.

Det er vist nok essensen. Og det er noget i den stil, Casper C har udtalt. Så gider jeg sgu ikke se den.

Nå ja, det var så den komedi og....! Og....!? Ærgerligt at anmeldere i Danmark er blevet så angste, at de ikke tør gå imod folkeligheden. Hvem sagde 'Op på fars hat'?

Casper C. har skam udtalt, at rigtige mænd er nogle drengerøve, som ikke gider mere vrøvl - med kvinder. At jeg så som mand ikke mener, det er korrekt, eller gavnligt for samtalen, dialogen mellem mænd og kvinder, Casper C. nok ligeglad med.

Klovn er, hvis jeg skal være ærlig, ikke engang morsom. Og hvis det havde været en børnefilm, ja så havde anmelderne jo sikkert sablet den ned.

Og mon ikke der med 'men behaving badly' mange gange, menes at de her mænd er drengerøve, som opfører sig som drengerøve gør i stedet for at være mænd og påtage sig det ansvar som nu engang påhviler en mand - uanset om vi taler om ægteskab, samfund eller familie.