Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Cold Weather

Aaron Katz’ ’Cold Weather’ er en underfundig, eksistentiel detektivhistorie
Aaron Katz’ ’Cold Weather’ er en underfundig, eksistentiel detektivhistorie
Kultur
17. februar 2011

Da Rachel (Robyn Rikoon) forsvinder, sætter Doug (Cris Lankenau) og Carlos (Raúl Castillo) sig for at finde ud af, hvad der er sket med deres fælles ven. De læser begge Sherlock Holmes, og Doug har studeret retsmedicin på universitetet. Nogenlunde sådan er handlingen i Aaron Katz' underfundige Cold Weather, der begynder som et lavmælt drama, såkaldt mumblecore, om en håndfuld venner i 20'erne og deres stille liv i Portland, Oregon.

Den forvandler sig dog til en slags eksistentiel detektivhistorie, hvor det handler mere om andre mennesker og menneskelig adfærd end om, hvad der er sket med Rachel.

Det er underholdende at se Doug, Carlos og Dougs søster, Gail (Trieste Kelly Dunn), agere detektiver - de er ikke vildt gode til det - og genrelegen giver Cold Weatherspænding og energi. Ærgerligt er det blot, at Katz ikke ved, hvordan han skal slutte filmen, der fiser ud i ingenting. Men det er måske en pointe ...

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her