Læsetid 1 min.

frøken mærkværdig & Karrieren

’frøken Mærkværdig & Karrieren’ er en morsom, lille tegnefilm om forventninger og præstationsangst
’frøken Mærkværdig & Karrieren’ er en morsom, lille tegnefilm om forventninger og præstationsangst
24. februar 2011

Forventninger og præstationsangst kan få skovlen under selv det mest motiverede unge menneske. Det må frøken Mærkværdig (Sidse Babett Knudsen) sande i svenske Joanna Rubin Drangers morsomme lille, sort-hvide tegnefilm, frøken Mærkværdig & Karrieren, der er baseret på samme Drangers egen, populære tegneserie.

»Man skal være blandt de 10 bedste i verden,« ellers er det lig meget, siger frøken Mærkværdigs far til sin meget lille pige, inden han erklærer, at kloden er for lille til ham og flyver ud i verdensrummet. Og således er et neurotisk menneske fuld af mindreværdskomplekser født. Med Mørkemonstret i hælene må den siden så voksne og ambitiøse, men drønusikre frøken Mærkværdig kæmpe hårdt for at finde ind til sit egentlige jeg, og hvad det jeg egentlig har lyst til at lave.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritiske, seriøse og troværdige.

Se om du er enig – første måned er gratis

Klik her

Er du abonnent? Log ind her

Forsiden lige nu

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu