Læsetid: 5 min.

Metaforernes herre

En sort og deprimerende udstilling om, hvordan vi lever, og hvordan vi har det med os selv og hinanden
Rummet er malet sort. 10 sorte rammer med glas hænger side om side, direkte på væggen. Den nederste tredjedel af glasset er slebet med sandpapir. Det hvide støv er efterladt på glasset.   Når man nærmer sig værkerne ser man, at glasset spejler rummet og beskuerne. Man ser sig selv stå og se på kunst. Man ser rummet i værket. Man ser sit fingeraftryk i støvet, hvis man nysgerrigt rører. Og man ser metaforene og selvfølgelighederne stå i kø.

Rummet er malet sort. 10 sorte rammer med glas hænger side om side, direkte på væggen. Den nederste tredjedel af glasset er slebet med sandpapir. Det hvide støv er efterladt på glasset. Når man nærmer sig værkerne ser man, at glasset spejler rummet og beskuerne. Man ser sig selv stå og se på kunst. Man ser rummet i værket. Man ser sit fingeraftryk i støvet, hvis man nysgerrigt rører. Og man ser metaforene og selvfølgelighederne stå i kø.

Galleri Christoffer Egelund

11. februar 2011

Bedømmelse: 4/6

Rummet er malet sort. 10 sorte rammer med glas hænger side om side, direkte på væggen. Den nederste tredjedel af glasset er slebet med sandpapir. Det hvide støv er efterladt på glasset. Når man nærmer sig værkerne ser man, at glasset spejler rummet og beskuerne. Man ser sig selv stå og se på kunst. Man ser rummet i værket. Man ser sit fingeraftryk i støvet, hvis man nysgerrigt rører. Og man ser metaforene og selvfølgelighederne stå i kø. Theis Wendts rum i rummene er tomme. De indeholder kun et luft-uskarpt billede af os. Ligesom det fortærskede moderne liv, hvor alt er muligt, og vi aldrig rigtig kommer nogen vegne. Vi kan kun ane drømmene.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu