Læsetid: 5 min.

Lokket til sex

Margaux Fragosos selvbiografi, Tiger, Tiger, handler om, hvordan forfatteren som syvårig blev lokket ind i en syg spiral af sex, kærlighed, omsorg og misbrug, der først stoppede 16 år senere. Bogen har vakt vild debat i USA pga. beskrivelsen af sexscener mellem barn og voksen
25. marts 2011

WASHINGTON DC »Du er min skytsengel; glem, hvad resten af verden vil sige, de vil aldrig forstå, og de vil sige, at det er forkert. Glem alt andet end os; vi er de eneste to mennesker, der betyder noget her i verden, du og jeg. Jeg elsker dig betingelsesløst.«

Sådan lyder det, da 52-årige Peter Curran inviterer otteårige Margaux Fragoso ned i sin kælder for at fejre sin fødselsdag. Ordene falder, før Margaux tilbyder den ældre mand oralsex for første gang. Det gør hun for at glæde ham, for han betyder alt for hende. Året før sagde hun nej »jeg kan da ikke kysse det sted, hvor tis kommer fra«; og selv om han var skuffet, accepterede han det:

»Hvis du ikke har lyst, skat, til at gøre mig den tjeneste, så er det op til dig.« Efter et stykke tid ændrer hun holdning, for hun vil gerne glæde sin bedste ven. Især på hans fødselsdag.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Majbritt Nielsen
Majbritt Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu