Læsetid: 1 min.

Rango

Historien i animationsfilmen ’Rango’ er for mørk i tonen for de mindste, men animationsglade filmfans vil finde en del at grine af undervejs
Historien i animationsfilmen ’Rango’ er for mørk i tonen for de mindste, men animationsglade filmfans vil finde en del at grine af undervejs
3. marts 2011

Pirates of the Caribbean-instruktøren Gore Verbinski har skiftet de vilde sørøvervover ud med Det Vilde Vest i denne animationsfilm om kamæleonen Rangos jagt på vand i Mojave-ørkenen. Historien følger det selvcentrerede kæledyrs utilsigtede opdukken i ørkenens knastørre overlevelseskamp, hvor han som en ægte drama queen digter Rango-rollen som hårdkogt helt og vinder retten til at kæmpe mod både frygtindgydende klapperslanger og vandtyve.

Industrial Light & Magic har skabt en imponerende billedside med alsidige miljøskildringer og livagtige væsener, og historien er fyldt med vink til John Ford-klassikere, spaghetti-westerns, Star Wars og valkyrieridt. Efter et stykke tid taber historien imidlertid den gale gnist, og man bliver udmattet af Rangos belastende personlighed. Historien er for mørk i tonen for de mindste, men animationsglade filmfans vil finde en del at grine af undervejs.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kim Sørensen

Alt respekt for anmelderen. Men kan vi ikke lige få Monksgaard på sagen?
Jeg tænker ihvertfald Fear and Loathing in Las Vegas 2, når jeg ser trailere for Rango. Jeg mener... En spinkel gut, iført Hawaiiskjorte, der roder sig ud i en masse ballade i Nevadas ørken og endda hallucinerer om flyvende kæmpe legetøjsguldfisk undervej - det stinker da langt væk af Hunter S. Thompson.