Læsetid: 4 min.

Mesterlige rimerier på afgrundens rand

Per Vers nøjes ikke med at glimre lyrisk, men borer sig ind under huden på lytteren med sit andet soloalbum, der myldrer med hiphoppens kardinaldyder. Han er skarpere, mere mådeholden, vittigere, mere nænsom, grovere. Og så leverer han et af raphistoriens fornemst fortalte numre om et uhyrligt ømtåleligt emne. Det er mesterligt gjort
18. april 2011

»Det er et vildt underligt liv.«

Velkommen til ordkonstruktioner a la Per Vers. Mange vidunderlige ord per vers. Flere perverst godt rimende ord end nogensinde. Flere perverse ord end nogensinde. Oftere end før om damer, men aldrig om hans egen kvinde.

Dansk raps overflødighedshorn er trods uendeligt mange mellemspil og gratis glæder i form af download-optakter tilbage med sit blot andet egentlige solostudiealbum.

Han åbner med ovenstående konstatering, som er karakteristisk for den efterhånden 35-årige Per Vers'twist af de ord, vi troede, vi kendte ud og ind, og som han uafladeligt, uvægerligt, nødvendigvis må klistre på hvert et beat, hver en fluktuerende tankerække.

En ærlig smerte

Men her stopper den forudsigelige uforudsigelighed for en stund. For Per Vers a.k.a. Per Uldal har i sit 21. rapaktivistiske år fået kant, alvor, tyngde, et uroligt hjerte, sågar, og det gør Ego til et forbløffende vellykket udspil.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu