Læsetid: 5 min.

Det forandrer sig til alle tider

40-års jubilæet for Skousen & Ingemanns milepæl, 'Herfra hvor vi står', blev fejret med maner og elan i et stopfyldt Vega. At det samtidig er 1.080 år siden Knud Lavard blev snigmyrdet af sin fætter Magnus udi Haraldsted blev måske ikke direkte nævnt, men vi sang da om det i mindst et kvarter
16. maj 2011

Lukkede man øjnene under den storslåede koncert med Skousen & Ingemann (& Stig Møller & Tømrerclaus & Hans Fagt) lørdag aften i det stopfyldte Store Vega, kunne man mentalt snildt udviske de 40 år, der er gået, siden en næsten identisk konstellation (trommeslager Bjørn Uglebjerg døde i '94, og fløjtespiller Knud Bjørnø har bosat sig i USA) i al stilfærdighed udsendte albummet Herfra hvor vi står. »Tiden står stille på stregen« sang Gasolin' nogenlunde samtidig, men i Niels Skousens tekstunivers hed det, at »det er så svært at nå frem«, eller at »der er ikke noget, der begynder før du kommer« eller »det bevæger sig, når vi går, det forandrer sig til alle tider ...«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Kjeld Jensen

Kære Klaus Lynggaard. Det var i 1131, at Knud Lavard fik kløvet sin skal ned til det højre øre. Så det er kun 880 år siden.
Tak for anmeldelse. Min søn på 22 var inde til koncerten og meget begelstret; ligesom jeg var for pladen for 40 år siden.