Læsetid: 4 min.

Et kammerspil under åben himmel

Den danske instruktør Frederikke Aspöcks debutspillefilm, det psykologiske drama 'Labrador', blev i går vist på filmfestivalen i Cannes. Filmen er velspillet og visuelt flot, men forsøger også at gøre en lille historie for stor
Labrador er et trekantsdrama, som foregår på en vindblæst svensk ø og handler om kæresteparret Stella (Stephanie León) og Oskar (Carsten Bjørnlund), som kommer til øen for at besøge hendes far, kunstneren Nathan.

Labrador er et trekantsdrama, som foregår på en vindblæst svensk ø og handler om kæresteparret Stella (Stephanie León) og Oskar (Carsten Bjørnlund), som kommer til øen for at besøge hendes far, kunstneren Nathan.

13. maj 2011

CANNES »Jeg er vildt stolt af at være her,« siger Frederikke Aspöck.

»Det er et privilegium at få lov til at vise sin film i det her forum.«

Den danske filminstruktørs første spillefilm, Labrador, er lige blevet vist for pressen på filmfestivalen i Cannes, hvor den er en del af det officielle program dog uden for konkurrencen. Nu sidder Aspöck, flankeret af sine to hovedrolleindehavere, Stephanie León og Carsten Bjørnlund, over for en flok danske journalister på den skandinaviske stand. På standen, der ligger midt på Croisetten, holder de nordiske filminstitutioner og salgsselskaber til, og den tidligere lejlighed, der har en stor terrasse med udsigt til Middelhavet, er et godt sted at møde både filmfolk og pressefolk.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu