Læsetid: 1 min.

Tømmermænd i Thailand

26. maj 2011

Inde i alle mænd sidder en brunstig gorilla og sniffer speed, siger instruktør Todd Phillips. Kvinderne hindrer dem i at slippe den ud, men er også målet for enden af regnbuen. En fortrængt bachelorfest er altså en perfekt ramme for en Phillips-film: Drengerøvsbraget før troskabspagten. Det blev forbløffende originalt og pinlighedsmalkende eksekveret i Tømmermænd i Vegas. Nu gentages succesen, mindre originalt, i Thailand. Denne gang skal tandlægen Stu giftes, men efter en forsigtig aftenøl to dage før brylluppet vågner drengevennerne, bang!, intetanende op i en lejlighed i Bangkok. Hos dem er en lille cigaretrygende bad ass-abe, Stus svogers ringfinger og det ultrakriminelle crack-hoved Chow. Og så skal de tre ellers råbe og skyde og svede sig vej gennem den ene Bangkok-kliché efter den anden inklusiv, suk, kvindeludere med pikke for at få samling på mandskabet før brylluppet. Det er plat, oftest underholdende og rapt eksekveret som en helikopterpik. Alt er under bæltestedet i en Todd Phillips-film. Af en uoriginal to'er har han ok styr på sine sjove bevægelser.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu