Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Water for Elephants

’Water for Elephants’ er en traditionel og midtersøgende film, der fungerer som to timers tidsfordriv, men næppe bliver hængende længe i hukommelsen
’Water for Elephants’ er en traditionel og midtersøgende film, der fungerer som to timers tidsfordriv, men næppe bliver hængende længe i hukommelsen
Kultur
5. maj 2011

Cirkuslivet er ikke spor idyllisk i dette depressionskærlighedsdrama, hvor en ung forældreløs dyrlæge (Robert Pattinson) forelsker sig i en følsom akrobat (Reese Witherspoon). Desværre deler hun seng med den hverken følsomme eller dyrevenlige direktør for det omrejsende cirkus Benzini. Han spilles af Christoph Waltz, men ligner mest af alt en sadistisk tvillingebror til præsidentkandidat og mormon Mitt Romney.

Water for Elephants er en overvejende kompetent sammenskruet film, der byder på et interessant portræt af en mand, der ikke tøver med at lave sine egne love, da nød bryder de gamle. Skurken stjæler med andre ord billedet, for anæmiske Pattinson har ikke en chance mod Waltz' dæmoniske karisma selv om Waltz synes lige lovlig bevidst om, at han besidder en sådan.

Ej heller er der megen kemi mellem de to unge stjerner, men til gengæld er der tonsvis af visuel slagkraft i manegens vilde dyr og den øvrige circus-setting.

En traditionel og midtersøgende type film, der fungerer som to timers tidsfordriv, men næppe bliver hængende længe i hukommelsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her