Læsetid: 4 min.

Et benhårdt og muterende køn

Bjørn Rasmussens lille debutroman sprænger alt, den kommer i nærheden af: kroppen, kønnet, skriften, fortællingen
Bjørn Rasmussens  lille debutroman sprænger alt, den kommer i nærheden  af: kroppen, kønnet, skriften, fortællingen
20. september 2011

Der er vel kun en virkelig vigtig scene i Bjørn Rasmussens lille bog med den smukke og sære titel Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet: Den voksne Bjørn møder tilfældigt sin tidligere elsker, dén ridelærer, der arbejdede på hans mors stutteri et sted i Jylland.

Dengang var han 15, nu er han i midten af 20'erne. Deres forhold var voldsomt, sadomasochistisk, måske ødelæggende, måske en redning: »Jeg siger dig, jeg tror ikke, du aner, hvor stærk jeg er, hvor uovervindelig med din sorte handske i min kæft,« skriver Bjørn til sin elsker, og lover samtidig at holde op med at skære i sig selv.

Det løfte holder han ikke. I stedet udarter dele af bogen sig til en nærmest koket svælgen i den optændte krop. Her er masser af oralsex og analsex og bordelsex og bondage og cutting og arvæv og pus. Som om den var et nulpunkt, kroppen, og et udgangspunkt for alt andet, men kun når blev sprængt og vredet i stykker.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu