Læsetid: 1 min.

Bollevenner

’Bollevenner’ er nuttet som Timberlakes krøller og blød som Kunis' store øjne
’Bollevenner’ er nuttet som Timberlakes krøller og blød som Kunis' store øjne
22. september 2011

Der er opstået en ny subgenre af Hollywoods romantiske komedie: den sexede, semi-frigjorte og slutteligt konservative bollevenkomedie. I januar var der i Love and Other Drugs køligt kalkuleret kropsvæske-udveksling mellem Jake Gyllenhaal og Anne Hathaway, indtil isen brød og mere overraskende problemer pressede på. I forårets Venskab med Fryns en lidt for karrierebevidst Natalie Portman sig overgav til sin honningkrukke af en bolleven, Ashton Kutcher, i filmens sidste forudsigelige minutter. Nu har instruktør Will Gluck (Easy A) parret Mila Kunis (Black Swan) med Justin Timberlake i endnu et livtag med uforpligtende sex. Han er bladredaktør, hun har 'headhuntet' ham til New York. Begge er følelsesforkrøblede, synes de selv, og dyrker derfor sex, som var det tennis: En regelstyret venskabsaktivitet. Men, men, men: Gæt selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu