Anmeldelse
Læsetid: 1 min.

Crazy Stupid Love

Crazy Stupid Love er en skuffende udvidelse af sin egentligt ikke særligt lovende trailer: Kone går fra mand. Mand får scoretricks af ung pick-up artist ven. Mand får nyt tøj og forfører damer...
Kultur
8. september 2011

Crazy Stupid Love er en skuffende udvidelse af sin egentligt ikke særligt lovende trailer: Kone går fra mand. Mand får scoretricks af ung pick-up artist ven. Mand får nyt tøj og forfører damer. Så kaster mand bold med sin bedrevidende, pubertære søn, som siger: »få hende tilbage« om moren. Imens føler ung, rig, smuk pick-up artist for første gang kærlighed, da han 'picker' en helt særlig kvinde 'up', som han kan fnise med og betro sig til natten lang. Nuttet. Hovedrollen er spillet af den akavede komiker Steve Carell. Det er make over- og scorekomedien The 40 Year Old Virgin (2005) møder scoremanualen The Game møder alle jævne romantiske komedier, som dit klukkende hjerte nogensinde har frådet og glemt igen. Ender den 'skøre dumme kærlighed' godt? Det lyder sådan på Coldplay-soundtrackets melodiske optimisme.

Men, men. Jeg forventede mere og andet. For 'konen' er verdens skønneste Julianne Moore, og den unge stud er Hollywoods alsidige charme-sensation, Ryan Gosling, og hans date er det bedårende talent i ny kvik komik, Easy A's Emma Stone. Men selv flotte, sjove A-skuespillere i ok form (og med ekstra Kevin Bacon) redder ikke et manuskript, som knap etablerer sin postulerede konflikt mellem Stone og (her Ken-dukke lækre) Gosling, og hvis sluttelige plot-twist mest beviser, at der ikke er et godt plot at 'twiste'. Moralen er vist at børn har ret (Gud forbyde) og at kvinder er nemme pånær de få, som er værd at kæmpe for. Et spild af stjerner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her