Læsetid: 4 min.

Kynisme, desperation, harme og kærlighed

Casper Christensen og Frank Hvams første fællesshow i 14 år er en hyleskæg, psykoinfantil og lang hyldest til sex, livet efter de 40, sex, venskab, sex, hverdagene, sex og det kors og/eller den velsignelse, det er at være kendt — og så sex
Casper Christensen og Frank Hvams første fællesshow i 14 år er en hyleskæg, psykoinfantil og lang hyldest til sex, livet efter de 40, sex, venskab, sex, hverdagene, sex og det kors og/eller den velsignelse, det er at være kendt — og så sex
8. oktober 2011

Venskaber er ikke helt ulig parforhold. Okay, fraset måske lige delelejlighed i den spæde ungdom går man selvfølgelig ikke op og ned ad hinanden dag ud og dag ind, men et vist slid kan indtræffe. Ligesom der kan være træk hos ens livspartner, som kan have en enerverende effekt på ens nervesystem, kan ens gode ven(ner) besidde vaner, holdninger, karaktertræk eller idiosynkrasier, som man efter en 20-30 års samvær godt kunne være foruden. Jeg tror lige så lidt på det gnidningsløse venskab som på det gnidningsløse knald; sex uden friktion, yeah, right!

I forholdet mellem Casper Christensen og Frank Hvam kogte de på scenen i Bremen under premieren på deres ny show, Nu som mennesker,deres indbyrdes forskelligartethed ned til to ord: Casper er »dominerende« og Frank er »stædig«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu