Læsetid: 4 min.

Stemmer i det fjerne

Det ferme ensemble Klondyke, anført af den skrappe sangskriver Mikael K, er flyttet tilbage til provinsen. Det har givet kunstnerisk pote på gruppens femte særdeles vellykkede langspiller
10. oktober 2011

Læsere af undertegnedes udgydelser vil vide, at sangeren, sangskriveren m.m. Mikael K generelt har en høj stjerne i firmaet her. Som formand i firmaet Klondyke har han under dette navn udsendt fire plader siden den lydmurspenetrerende debut Guld i 2002, og selv om det altså ikke har været guld (hø-hø) alt sammen siden, er der unægtelig altid et eller andet at komme efter.

Nu var Guld også en sjælden helstøbt debut, hvor alle ti sange simpelt hen var gode som i 'langt over gennemsnittet', lyden var herligt skramlet, men også totalt tjekket, og de medvirkende musikere udviste eminent sans for at sno sig uden om klicheer og nemme løsninger, produktionen var spændende, men ikke anmassende, og endelig er Mikael K en knaldgod og særdeles ekspressiv sanger. Som sangskriver har han noget på hjerte, en vaskeægte historiefortæller med et godt øje til livet, som det udfoldede sig i København i 90'erne og første halvdel af nullerne, fuld af kærlighed til eksistensen i alle dens former. Mikael K var og er altid solidarisk med sine personer og i sidste ende altid hårdest ved sig selv.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu