Læsetid: 4 min.

En forbryder fortryder

Miljø. Foruroligende fortælling om fyr, der forgaber sig i rockermiljøet — og må skifte identitet, da han vil ud
Penge. Rockermiljøet lokker med frihed og fællesskab. I virkeligheden handler det om at lave penge. Den bitre erfaring gjorde Kasper Vetter. Han har nu gjort sig fri af rockermiljøet. For at redde hans liv har PET forsynet ham med ny identitet. Drabeligt spændende bog fortæller om Kaspers skæbne.

Penge. Rockermiljøet lokker med frihed og fællesskab. I virkeligheden handler det om at lave penge. Den bitre erfaring gjorde Kasper Vetter. Han har nu gjort sig fri af rockermiljøet. For at redde hans liv har PET forsynet ham med ny identitet. Drabeligt spændende bog fortæller om Kaspers skæbne.

Christian Als

25. november 2011

Kasper Vetter. Sød dreng. Gode forældre. Tryg opvækst i himmerlandske Aalestrup. Indtil den dag, hvor hans beundrede fætter Thomas hænger sig.

Noget brister i Kasper. Han søger styrke at beskytte sig med, et fællesskab om at være stærk. Han går til styrketræning i et motionsrum, hvor rockeraspiranter holder til. Kasper tager steroider. Inden længe sælger han også steroider. Og falsk varemærketøj. Hans rockervenner er leveringsdygtige. De kan også skaffe kunder. Masser af kunder. Kasper er opslugt.

Kaspers historie fortælles medrivende af den kulegravende Berlingske-journalist Morten Frich. Så medrivende, at den læses som en gyser. Morten Frich har gravet sig under huden på Kasper Vetter. Og trækker læseren med.

Man fornemmer den følelse af fællesskab og frihed, som rockermiljøet lokker med. Men samtidig erkender man hurtigt den dystre virkelighed. Med Vetter/Frichs ord:

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu