Læsetid: 3 min.

Tæft og tone

Hvad man ellers måtte mene om denne Tim Christensen, så ejer han sangskrivningstæft. Hvilket han til overmål folder ud sammen med bandet The Damn Crystals på karrierens nok mest appetitlige skive
Tim Christensen er tæt på at være rigtig god på sit nye udspil.

Tim Christensen er tæt på at være rigtig god på sit nye udspil.

Dennis Lehmann

26. november 2011

Har man som jeg indimellem gået rundt og nynnet »Love Is a Matter of …« i timevis, har man ret til at være en smule vred på Tim Christensen, der som bekendt er manden bag landeplagen. I det mindste hvis man ikke bryder sig stort om sangen (selv om der skam findes langt, langt værre). På den anden side aftvinger den slags så også en art respekt, thi hvordan gør han det? Altså, ryster de der ørehængere ud af ærmet, samtidig med at han trods alt rocker pænt derudad? Man kan simpelt hen ikke frakende manden tæft, hvad angår det kompositoriske, og så kalde sig et musikalsk menneske. Sådan er reglerne. Om man så bryder sig om sangene, er en anden sag. Men godt lavet, det er de tit.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Søren Kristensen

Hvis man forskyder fokus fra elegant og over mod overraskende, vil jeg mene at Kasper Eistrup fra Kashmir napper trofæet for mest overraskende akkordskift - med Tim Christensen på en sikker 2. plads. Men jeg er helt enig i at Gasolin er landets, hvis ikke Skandinaviens, største rockband nogensinde og det tror jeg såmænd de fleste synes, hvis vi tæller alle med og ikke kun forlader os på P3s lyttere.

Gasolin??? Tja, det kommer vel an på hvor gammel man er. Jeg synes bestemt Kashmir har leveret meget mere interessant musik end Gasolins lidt gumpetunge 70'er rock (selvom de da har leveret nogle fine danske evergreens).
Sjovt nok synes mange at den bedste musik blev lavet da de var teenagere og alt andet blegner i sammenligning med ungdommens idoler - mig selv inklusive.
Måske sidder der endda en ung fløs og synes at Kashmir er håbløst forældede og at nye bands, som jeg ikke kender er meget bedre:-)
Tim Christensen og Dizzy miss Lizzy var med til at bane vejen for et tiltrængt gennembrud for den alternative rock på den danske musikscene, tak for det!