Læsetid: 4 min.

En beskeden blærerøv

Årets største musikalske overraskelse har nok været Michael Møllers ’A Month of Unrequited Love’, et til en begyndelse eksklusivt virtuelt 31-sangs projekt, der blev et (undergrunds) hit. En overlegen koncert med Møller og et sublimt orkester viste, hvorfor sangene måtte ud i det virkelige liv
Årets største musikalske overraskelse har nok været Michael Møllers ’A Month of Unrequited Love’, et til en begyndelse eksklusivt virtuelt 31-sangs projekt, der blev et (undergrunds) hit. En overlegen koncert med Møller og et sublimt orkester viste, hvorfor sangene måtte ud i det virkelige liv
10. december 2011

I sommer — nærmere betegnet den første juni — havde jeg en af årets helt store musikalske oplevelser: Den gode Michael Møller opførte solo sit kæmpeværk A Month of Unrequited Lovepå Charlottenborg i København. Mutters alene, ja. Og kæmpeværk. Jo vist. For i løbet af maj måned havde Møller hver eneste dag lagt en sang op til download og streaming på et dertil indrettet website. Og selv om ophavsmanden måske ikke regnede med det store faldera i den anledning, fik det flere anmeldere (deriblandt yours truly) til at tilte bagover af lige dele fornøjelse og benovelse, for Vorherre på lokum, hvor var det dog imponerende godt, det her. På de 31 sange, det i sagens natur blev til, holdtes et betagende højt niveau, som måtte slå benene væk under hvem som helst, der lagde sarte øren dertil.

Det var sange, skrevet på sangsnedkerens bedste benzin: forsmået kærlighed, og hvem hun end er, hende, der brækkede Møllers hjerte midt over og overlod ham til ham til hans skæbne, så skylder vi hende stor tak, thi ud af al den emotionelle turbulens kom nogen af nyere tids smerteligst smukke sange.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu