Læsetid: 1 min.

Cirkeline

19. januar 2012

Der sidder et rundt, gult klistermærke med ’Atomkraft? Nej tak’ og ved siden af et postkort med Røde Mors logo. Der er stemningsfyldt nostalgi til de voksne på den nye Cirkeline-app, som kan downloades gratis til iPhone og iPad (ekstra indhold kan købes), men heldigvis også er et fantasifuldt todimensionalt legerum for de mindste. Med Cirkeline og vennerne Ingolf og Frederik kan man defilere rundt i tegnerens hus, lede efter ostebidder til altid sultne Ingolf, høre musiknumre fra tegnefilmene og spille det typisk tilstedeværende vendespil på apps til børn. Men Cirkeline-app’en gemmer på overraskende fine detaljer. I en ramme kan man tegne med blomster og på et postkort med en by by night kan man fremmane det fineste fyrværkeri. Og man kan lære at spille »Der bor en bager« på xylofon. For en gangs skyld var det ikke kun drengene på næsten tre og næsten seks, der sloges om spillet. Også den næsten 40-årige anmelder synes, det var lidt sjovt at putte Cirkeline i nattøj og ned i tændstikæsken og slukke stearinlyset. Vi testede på iPad, og Jannik Hastrups fine tegninger vil nok komme mindre til deres ret på en iPhone.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu