Læsetid: 4 min.

En diva gør status

Som musikalsk oplevelse var der ikke en finger at sætter på teaterkoncerten ’Jazz, Love & Henderson’ med Caroline Henderson som absolut centrum. Som dramatik var der til gengæld ikke meget at komme efter
Som musikalsk oplevelse var der ikke en finger at sætter på teaterkoncerten ’Jazz, Love & Henderson’ med Caroline Henderson som absolut centrum. Som dramatik var der til gengæld ikke meget at komme efter
23. januar 2012

Selvsikker, sødmefuld, med stramt opsat hår og i et utal af flotte kostumer styrede aftenens hovedperson os igennem et bredt repertoire fra hendes til dato fem jazzalbum samt ni nye overbevisende sange, skrevet af solisten selv i samarbejde med jazzmusikeren Søren Siegumfeldt. 19 sange i alt og stort set ikke en nitte iblandt. Hvad angår det musikalske skal der ikke herske nogen tvivl — det var i orden fra start til slut i Østre Gasværks satsning med teaterkoncerten Jazz, Love & Henderson med den 49-årige sangerinde Caroline Henderson som absolut centrum. Ud over det flot skårne nyskrevne materiale var sangene nemlig ikke hentet i den efterhånden noget slidte Great American Songbook (her kun repræsenteret af en enkelt sang af Cole Porter), som mange jazzsangere bygger en hel karriere på. Uden rigtig at overgå det 20. århundredes store fortolkere, Louis Armstrong, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Nina Simone, Peggy Lee, og hvad de nu hed.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu