Læsetid: 4 min.

Knausgårds fraklip

Scoop. Alene på grund af fraklip fra Karl Ove Knausgårds store romanværk er det værd at ile ned og købe det nye nummer af Victor B. Andersens maskinfabrik
Scoop. Alene på grund af fraklip fra Karl Ove Knausgårds store romanværk er det værd at ile ned og købe det nye nummer af Victor B. Andersens maskinfabrik
10. februar 2012

Tillykke til Victor B. Andersens maskinfabrik, det legendariske og til stadighed eksperimenterende tværæstetiske tidsskrift, der kører på 37. år, med at de har fået et sandt scoop. Nemlig et uddrag, eller rettere fraklip, fra Karl Ove Knausgårds store selvbiografiske romanværk Min kamp. Afsnittet skulle have stået i sjette og sidste bind, men måtte sammen med en masse andet ofres til fordel for at bogen kunne trykkes i ét bind.

Det er en sand perle, som tidsskriftet har reddet fra de ukendtes land og nu kan præsentere. Det handler om at skide. Karl Ove er med tunge indkøbsposer sammen med datteren Heidi og vennen Geir på vej hjem. På vejen ind i ejendommens elevator, kommer han i tanke om, at han har glemt at købe blomster. Da han samtidig skal skide og er forbi point of no return afstedkommer det en ret vild tankerække.

Et sted i et af de første bind af Min kamp beklager en af Karl Oves venner sig misundeligt over, at Knausgård kan skrive interessant om selv det mest uinteressante. Selv et toiletbesøg bliver interessant, når han skriver om det. Det beviser han i dette fraklip.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu