Læsetid: 6 min.

’Vi ender alle på TV Charlie’

Der var både musik og fis, da Linie 3 torsdag afholdt gallapremiere på deres første show i otte år, ’Linie 3 Live’. Informations udsendte medarbejder havde taget sin 13-årige datter med, og hun morede sig strålende over den velkendte gruppedynamik med Thomas Eje og Anders Bircow som fjolserne og Preben Kristensen som skolemester og sprogrøgter
Linie 3 optræder lidt mærkeligt som figurerne fra Toy Story, og synger sangen ’Du er min bedste ven’ som en slags kærlighedserklæring til hinanden.

Linie 3 optræder lidt mærkeligt som figurerne fra Toy Story, og synger sangen ’Du er min bedste ven’ som en slags kærlighedserklæring til hinanden.

Malte Kristiansen

14. april 2012

»Hvad nu, hvis Mads Mikkelsen kommer og sætter sig ved siden af mig.«

Min datters stemme dirrer af spænding og begejstring, mens hun kaster alt andet end diskrete blikke rundt på de mange kendisser, vi allerede har spottet. Hun kan ikke huske, hvad de hedder, men hun kan kende deres ansigter.

»Det er ham, der er kæreste med Jytte Abildstrøm i Flyvende farmor,« siger hun på et tidspunkt om en mand, der viser sig at være Peter Belli – han er med i filmen, men det er Dario Campeotto, der er kæreste med Abildstrøms titelfigur – og skuespillerne Jesper Lohmann og Steen Stig Lommer bliver identificeret med et »ham dér har jeg set i et eller andet.«Og det har hun så også; Steen Stig Lommer blandt andet i en af julekalenderne om Pyrus.

Det er dog mig, der må udpege to tidligere statsministre, Poul Nyrup Rasmussen (med frue) og Lars Løkke Rasmussen, en nuværende minister, Ole Sohn, prins Henrik, Flemming Krøll, Birthe Kjær og selveste Keld og Hilda Heick for hende, men hun bliver trods alt behørigt imponeret og ikke mindre spændt på, hvem der mon vil sætte sig på det ledige sæde ved siden af hende.

Mere om det senere.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu