Læsetid: 5 min.

Fodbold er noget, man læser

Sport. Fodboldelskere behøver ikke at fortvivle, selv om det atter er blevet tid til Europamesterskaberne (og en slutrunde, der ikke giver mening). Tre nye bøger fænger, hvis blot du lader klaphatten skygge for solen og tv-skærmen
1. juni 2012

Jeg skal heller ikke se EM i fodbold denne gang. Ikke fordi jeg ikke bryder mig om fodbold, men netop fordi jeg bryder mig om fodbold. Jeg har ikke andet end undren tilovers for en slutrunde, der ikke længere giver mening hverken kulturelt eller kvalitetsmæssigt.

Flere af mine venner er dybt uenig med mig. Et par af dem hævder at have set enhver kamp i enhver slutrunde – både EM og VM – så langt tilbage, som de kan huske. Den tradition skal jeg ikke komme og ødelægge med mine sure argumenter. De lukker simpelthen af, når jeg for eksempel påpeger, at spillet på banen i landskampe jo så langtfra kan matche, hvad vi dagligt næsten året rundt kan opleve i tv-transmitterede klubkampe fra de store europæiske ligaer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu