Læsetid: 2 min.

Ideen har fået krampe

Over for Carlsberggrunden er der en lille butik med et stort vindue ud til gaden. Her har Jacob Borges installeret en kørestol med en kikkert på sædet og en gang splat på vinduet, som om nogen forarget har kastet en milkshake efter lureren...
Over for Carlsberggrunden er der en lille butik med et stort vindue ud til gaden. Her har Jacob Borges installeret en kørestol med en kikkert på sædet og en gang splat på vinduet, som om nogen forarget har kastet en milkshake efter lureren...
17. august 2012

Ideen har fået krampe

Over for Carlsberggrunden er der en lille butik med et stort vindue ud til gaden. Her har Jacob Borges installeret en kørestol med en kikkert på sædet og en gang splat på vinduet, som om nogen forarget har kastet en milkshake efter lureren. Værket hedder It had to be murder og er opkaldt efter den bog, der blev til Hitchcocks film Skjulte Øjne fra 1954, hvor en fotograf sidder med et brækket ben og en kikkert og udspionerer sine naboer fra sin lejlighed. Fotografen afslørede en morder, og Borges prøver at rime på filmen ved at antyde, at der er noget at afsløre på grunden overfor, hvor en række kunstinstitutioner i de sidste par år er rykket ind. Der er helt sikkert masser at kigge på, men sjældent er det sagt mindre elegant. Borges idé falder tungt og pinligt til jorden, og muligvis er det også derfor, at lureren er flygtet fra sin kørestol.

 

It had to be Murder – Jacob Borges i NLHspace, Vester Fælledvej 63, København til den 31. august

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu