Læsetid: 2 min.

Kunstanmeldelser

24. august 2012

Pop den selv

2 stjerner

Wooloo er Nik og Jay versionen af Superflex. Superpolitiske, poppede i en grad hvor man får halsbrand, og lette at synge med på. Deres bidrag til Copenhagen Art Festival er en slikautomat i kæmpestørrelse, opstillet på Kgs. Nytorv, men med den bette detalje, at slikket man kan købe for en tyver, indeholder hår fra personer der har tjent formuer på finanskrisen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Mener denne anmelder virkelig at han har hørt nok om finanskrisen?! Er det begyndt at blive kedeligt? Lille pus dog.

Sidst jeg tjekkede fik Peter Straarup stadig 10.000 kr. i daglig (!!!) livslang pension fra en bank, de danske skatteydere har reddet. Så vidt jeg ved, er der stadig absolut ingen af de finansielle forbrydere, der har stået for retten.

Måske anmelderen skulle tage en snak med sine tidligere kollegaer på EB? De er virker heldigvis stadig interesserede i virkeligheden

Wooloo (Martin Rosengaard & Sixten Kai Nielsen)

Nik og Jay er lige i øjet. Vi har hørt det før, så der må være noget om det. Til gengæld er du galt på den med din teori.

Inden for kannibalistisk praksis skelner man netop ikke mellem gode og onde, som du fejlagtigt beskriver værkets proces. Man spiser den anden for at optage dennes styrke i sig. For at blive én.

I forhold til kvantiteten af hår i kuglerne, er der en naturlig forklaring: Det har været ekstremt svært at skaffe hår fra de her folk, så vi har begrænsede mængder.

Dog kan det ikke være en skægstub du fik. Men muligvis et hestehår, hvis det er stridt? Måske fra den landejendom nord for byen hvor den tidligere indehaver åbenbart stadig bor, selvom han intet ejer?

Der var ingen hjemme den dag, så vi aflagde hans hingst et besøg i stedet.