Læsetid: 3 min.

Dansens mesterfotograf præsenteret og hyldet

Der skal en kongenial fotograf til at fastholde balletkunstens forgængelige former og magiske øjeblikke – charmerende, informativ og smukt disponeret bog om John R. Johnsens årtier lange virke som fotograf ved Den Kongelige Ballet
Der skal en kongenial fotograf til at fastholde balletkunstens forgængelige former og magiske øjeblikke – charmerende, informativ og smukt disponeret bog om John R. Johnsens årtier lange virke som fotograf ved Den Kongelige Ballet
21. september 2012

Hvilken lykke at den unge psykologistuderende John R. Johnsen ved et rent tilfælde lagde vejen forbi det pavelige palads i Avignon, en dag i sommeren 1967! For her var Maurice Béjart i færd med at øve med sit balletkompagni Les Ballets de XXième Siècle. Og her var det, at Johnsen blev tryllebundet af dansen og danserne. Vi er mange, som er taknemmelige for, at hans fremtid dermed tog en helt ny drejning. Og hvilken lykke var det ikke dernæst, at Flemming Flindt, dengang balletchef, tilbød ham ansættelse som fotograf på Det Kongelige Teater!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu