Læsetid: 3 min.

Så smukt, at det gør ondt

På trioen Efterklangs fjerde (og fuldstændig fabelagtige) langspiller slår gruppen sin position som det seneste tiårs musikalsk mest spændende og konsekvent skønhedssøgende danske band fast med et eftertryk af de sjældne
22. september 2012

Hvis De et kort øjeblik skulle føle behov for et musikalsk frirum et sted i hverdagenes jag, kan albummet Piramida fra den danske trio Efterklang på det nærmeste slet ikke anbefales nok. I samme bevægelse kommer De oven i købet til at høre noget af den bedste og mest substantielle musik, vor egen scene pt. kan opmønstre. Okay, gruppen har base i Berlin, men så vidt vides stadig danske pas! Nå, men smukt som bare fanden får den sagesløse lytter uden dikkedarer eller fikumdik smidt en røvfuld elegante og meningsfulde sange lige fjæset, som med en nærmest provokerende aura af selvfølgelighed spilles og synges, så man tror det er løgn og som altid dybt originalt arrangerede. Ja, det er simpelthen så godt, at selv en gammel slimet medierotte som yours truly bliver grebet af noget i retning af ærefrygt.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Utrolig flot lyd (billede)og meget melodiøst. Bestemt værd at anskaffe i en ordentlig CD kvalitet! Tak for tippet!

Hør hele eller dele af albummet her + link mm

http://totallyfuzzy.blogspot.dk/2012/09/first-listen-efterklang-piramida...

Se og hør 4 dage gammel livekoncert forviget for evigt på YouTube:
Efterklang & The Major Lift Orchestra - Between the walls live @ Dublin Fringe Festival

http://www.youtube.com/watch?v=XvXTHn2SG8c&feature=youtube_gdata_player