Læsetid: 3 min.

Venlige visitkort

Selv om Super16 kan ses som Den Danske Filmskoles (fattige) lillebror, er den ikke den rebelske af slagsen. Der er dygtighed og et par åbenlyst talentfulde opmærksomhedskrævere blandt den alternative skoles afgangsfilm, mens andet mest er ’fint’ – i ordets fesent-venlige, håndværkskapable forstand
Selv om Super16 kan ses som Den Danske Filmskoles (fattige) lillebror, er den ikke den rebelske af slagsen. Der er dygtighed og et par åbenlyst talentfulde opmærksomhedskrævere blandt den alternative skoles afgangsfilm, mens andet mest er ’fint’ – i ordets fesent-venlige, håndværkskapable forstand
3. oktober 2012

En afgangsfilm er en tveægget satan. For elever på den alternative filmskole Super16 er den sidste mulighed for at skeje eksperimenterende ud med et velestimeret brand i panden: Den Danske Filmskoles (fattige) lillebror. Det rebelske alternativ. Men de udklækkede filmmagere skal også med deres afgangsvisitkort bevise for potentielle arbejdsgivere i den lavpraktiske tv- og filmindustri, at de kan holde stilen, balancere en historie og instruere. Det sidste kan de, viser sjette årgangs film i år. Det første – den lillebroderlige fandenivoldskhed – savner man blandt den artige dygtighed.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu