Læsetid: 2 min.

Djævlens trappe på Louisiana

Den russiske pianist Denis Kozhukhin er en olympisk mester i teknik og leverede på Louisiana både tvivlsomme og utvivlsomme bud på fortolkninger
23. februar 2013

Det er næsten altid på Louisiana, man hører dem først, unge talenter og seriøse musikere, der ikke har haft deres billede på plakaten længe nok til, at de store koncertsale i dette land har fundet på at satse på dem.

Torsdag og fredag kunne man høre den unge russiske pianist fra Nizhny Novgorod, Denis Ko-zhukhin, spille et omfattende program på Louisiana. Her har han også netop indspillet en cd med Prokofjevs Krigssonater, hvoraf én af dem var på programmet. Kozhukhin kommer af en familie af musikere og modtog sin første undervisning hjemme, men er uddannet i Madrid på Escuela Superior de Musica Reina Sofía, hvor han fik overrakt sit eksamensbevis af den spanske dronning selv med en udmærkelse som årets bedste elev. Siden har han vundet betydelige internationale priser og er blevet kaldt Paganini of the piano på grund af sine overlegne tekniske evner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu