Læsetid: 4 min.

Den farlige habile kløe

Den betragtelige professionalisme i dansk musik gør, at det er blevet for nemt at kopiere sine forbilleder. Det kan være fatalt, banalt, men også nogle gange helt igennem i orden
25. april 2013

Betting On The Mouses debutalbum drejer i noget så gammeldags som en cd-afspiller, og det er en afdæmpet og elegant fornøjelse. Informations musikredaktør er formummet i sine hovedtelefoner og i selskab med en dansk kvartet, der lyder som om, de ikke vil vække naboerne. Og selvom deres sange krummer sig i egensindige positurer, så foregår det med et elegant, behageligt håndelag.

Martha Marie Skou er forsanger og enekomponist i bandet, og nogle gange bringer hun Betting On The Mouse, som albummet også hedder, lige så tæt på jazzen som på indiepoppen. Det er finurligt iscenesat med et band, der spiller dæmpet, selv når de dundrer – og er gode for masser af små melodiske og rytmiske detaljer, knips og raslen – og indfald, der kan lede tankerne hen på svenske Jenny Wilson og sågar det fabelagtige band, som hun kom fra, First Floor Power. Og Cat Power spøger også i denne behersket legende kattepotepop.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu