Læsetid: 3 min.

Ud i verden og ind under vognhjulet

En svær 2’er om hvor svært det er at være to, og to 3’ere om salmesang og voksenangst
Hymns from Nineveh er et soloprojekt med den danske guitarist og sanger Jonas H. Petersen. Han blev løftet op til store højder meget hurtigt, og hans debutalbum blev i 2011 af musikanmeldere kåret som årets bedste danske udgivelse. Pr-

Parlophone Music Denmark

17. september 2013

Nogle bands er som huse, der problemfrit og uhæmmet kan ombygges, udvides og ommøbleres, indtil man på et eller andet tidspunkt beslutter, at de skal rives ned. Andre bands har koncepter, der er så ufleksible og præfabrikerede, at ombygningsmulighederne er begrænsede.

I tilfældet The Eclectic Moniker kunne man være fristet til at tro, at det sidste var tilfældet. I modsætning til julesangens ækle kalkulation er sommerhittet en magisk ting, som er få forundt, og det lykkedes for det københavnske band med knaldperlen »Easter Island«. Formularen på debuten var en opsigtsvækkende opdatering af hvid verdenspop à la Paul Simon og Beach Boys’ »Kokomo« med skulderpuder og steel drums i skøn harmoni.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu