Læsetid: 3 min.

Blandt klovne

Kompromisløse Mads Brügger har udgivet et udvalg af sine bedste reportager og portrætter. Det er en medrivende og underholdende tur igennem miljøer, der ellers aldrig bliver belyst
Mads Brügger Klovnekrigen

Miriam Dalsgaard

29. oktober 2013

Der findes ikke mange skrivende journalister, der ikke med jævne mellemrum får den idé, at de burde udgive deres bedste værker i bogform. Der findes heller ikke mange eksempler på, at det er en god idé.

Selv dygtige og velskrivende journalister har det med at falde på maven, når deres artikler skal genoptrykkes i det mere tidløse medie, og alt for ofte fremstår det ligegyldigt og småkedeligt at læse gamle reportager og interview – skrevet ind i en for længst glemt nyhedsstrøm. Men det er ikke tilfældet med Klovnekrigen, Mads Brüggers samling af reportager og portrætter. Slet ikke.

For det første fordi de fleste af dem kun er læst af de mennesker, der har læst det næsten ukendte magasin Virus og det endnu mindre kendte engelsksprogede Black Box Magazine, som kun udkom én enkelt gang (dog i fire bind), men mest af alt fordi det er vedkommende, grænseoverskridende, vildt og virkelig, virkelig velskrevet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Troels Faldorf
  • Christian Svenstrup Harder
Troels Faldorf og Christian Svenstrup Harder anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu