Læsetid: 4 min.

Som man råber i skoven …

Der søges sandheder på den såkaldte anden side i DR K-programserien ’Den 2. Dimension’
Selv om man er en spirituel analfabet, kan man sagtens interessere sig for ritualernes plads i folks liv. ’Den 2. Dimension’ appellerer på den måde mere til amatørantropologen end til den aspirerende animist i mig. Foto: DR

Selv om man er en spirituel analfabet, kan man sagtens interessere sig for ritualernes plads i folks liv. ’Den 2. Dimension’ appellerer på den måde mere til amatørantropologen end til den aspirerende animist i mig. Foto: DR

14. november 2013

Man kan ikke forstå det, man ikke elsker. Det får musikeren og forfatteren Kristian Leth at vide af en sufidyrker, han møder i DRK’s programserie Den 2. Dimension. I løbet af otte udsendelser flirter han forelsket med en række af de mystiske traditioner, som også var emnet i Radio24syvs okkulte samtaleprogram Kristian Leths Magiske Cirkel. Nu skal alskens ritualer og obskure åndelige praksisser prøves på egen krop, fortæller Leth i programmets intro. Man ser hans nysgerrige krop i løb ned ad trappen fra studerekammeret, ud til den flade, forsnævrede og åndsforskrækkede verden. Ud at finde veje om på den anden, overnaturlige side.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Katrine Hornstrup Yde
Katrine Hornstrup Yde anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu